Bent u op zoek naar een optreden van een buikdanseres, of van meerdere buikdanseressen?

 

 

Je kan zowel Tiana boeken voor een solo optreden als ook voor een duo optreden met haar duo TiaSira. Wil je een optreden met meerdere buikdanseressen dan kan je haar en haar duo en/of enkele gevorderde leerlingen boeken voor een spectaculaire minishow.


 

 

Het is ook mogelijk om Tiana te boeken voor optredens op live muziek. Dit hoeft zeker niet steeds op Oriëntaalse muziek te zijn. 

TiaSira


Interesse in een optreden? Dit zijn de mogelijkheden:

Wij kunnen verschillende feestjes opvrolijken met een buikdansoptreden:

  • Bedrijfsfeesten, organiseer eens een feest in het thema 1001 nachten, Alladin,..
  • Verjaardagsfeesten, organiseer het eens in het thema 1001 nachten,... Of is de dresscode 'Sparkles' of 'Silver' of 'Gold' of misschien zelfs 'Pink'? Wij zorgen voor de extra sparkles, silver, gold of pink,... touch.
  • Multiculturele evenementen
  • Trouwfeesten/jubileum
  • ...

Een optreden duurt ongeveer 15-20 minuten. Volgende dansstijlen kunnen aan bod komen: klassieke Egyptische dans, traditionele stokkendans, opzwepende drumsolo's, een mysterieuse fusion van verschillende dansstijlen, ook zullen de verschillende props zoals zijde sluiers, fan veils, isis wings,... zeker ons optreden extra cachet geven.

 

Het publiek kan ook op een leuke manier betrokken worden.

 

Indien mogelijk dan kan het optreden ook op maat gemaakt worden. Misschien wil u een kortere of een langere schow. Of met meerdere danseressen of in verschillende sets tussen de verschillende gangen van het menu,... misschien wil u het combineren met een miniworkshop,...

Heb je graag vrijblijvend meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.